Arga blickar…

På väg ned till affärn idag och handla ingredienser till brödbak (Kristinas lappkaken) med 9:an inför deras fjällvecka. På väg därifrån mötte jag tre snöskotrar som kom efter vägen för att tanka. Jag tyckte att de skulle ”köpa nya skotrar som klarade av att köras i snö så de slapp köra efter vägarna. Voj, voj. Det var inte populärt 🙁 .

Det har kommit mycket snö (41 cm på min gårdsplan) men med dagens maskiner så är det inga problem och vi har ett utmärkt ledsystem kring Saxnäs och som prepareras av SAXNÄS SPÅR. Kommer du att köra runt bland fjällen vår vackra dalgång uppmanar jag dig att gå in och betala in en slant. Pengarna går till spår och ledarbeten.  http://saxnasspar.blogspot.se/p/kop-ledkort-sparpass.html   Köp ledbevis och hjälp oss hålla upp ett bra ledsystem. Alla tjänar på det!

Det har varit mycket skriverier om skoterkörningen i vår dalgång och det behöver inte bli några problem om folk använder insidan av hjälmen.Vi välkomnar alla, men tänk er för var ni åker då det gäller vägar och framförallt ISAR!

VISA HÄNSYN MOT BOENDE, DJUR OCH NATUR!                                                                               

41 cm på gårdsplan

41 cm på gårdsplan

Ha en trevlig helg för det ska jag ha!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.