Titta på bilden!

Har suttit och ätit middag med bl.a brorsan som berättade om de senaste från skoterverksamheten i vår dalgång och det var inte roligt det jag hörde.

En hel del skoterhuliganer har varit i farten inom våra förbudsområden, men hamnat i klammeri med rättvisan och där fått mynta upp dagsböter. Dyrt har det blivit och DET MED RÄTTA!!! Jag läser om böter på mellan 30 och 50 dagsböter, och då kan du ju själv räkna ut vad du får mynta upp om du tjänar 30 000 kr/mån. Men som jag i ett tidigare inlägg skrev så verkar denna kategori av människor ha råd med detta.

Om du tittar på mitt sidhuvud som visar Satsfjället och Burgfjällen så ligger allt detta inom förbudsområde. DET SKA INTE KÖRAS NÅGRA SKOTRAR DÄR!

Och om du mot förmodan tillhör den skara som inte fattar detta så tycker jag att du ska syssla med något annat. För det enda du gör är att förstöra för oss andra (framförallt vi som bor i detta område året runt).

Ta ditt ansvar! Kör där du får köra, och framförallt: Säg åt dina kompisar som är ”fräna” och kör på förbudsområden att sluta med det.

3 kommentarer

    • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

      Hej Sune!
      Denna tanke framfördes bl.a av en fd fjällräddare från Tärna (Sten Kårbro tror jag det var).
      Jag gillade inte tanken då och inte nu heller, men sedan tror jag inte att det är möjligt heller /är väldigt svårt. Bäst vore om huliganerna använde insidan av hjälmen.
      Ha det gott!

  1. Göran Jonzon

    Mattmärkning skulle aldrig fungera i lössnö, i synnerhet inte för de som behövde det nämligen högkammattor. De sprätter igen avtrycken när kammarna gör runt vid vändaxeln.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.