Förtroendemannaberedning

Idag fredag var jag nere på Plass`n för det första mötet med förtroendemannaberedningen som tillsätts varje mandatperiod och som har till uppgift att titta på mycket av det rent praktiska inom Vilhelminapolitiken. Allt från nämnders storlek, ersättningar och annat som har med det politiska arbetet att göra och om du är nyfiken så finner du beredningens framtida agenda här.

Alla var rörande överens om att det är ett viktigt arbete i beredningen och kontentan ska bli en rapport som vi kommer att presentera så småningom.

Ordf. påminde även att mycket av beredningens arbete utgår från ett medborgarperspektiv och utifrån det så känns uppgiften extra förtroendefull.

Det var näst intill ett fulltaligt möte så när på ett par stycken och detta var det förberedande mötet där riktlinjer drogs och framtida mötestillfällen sattes. En inte helt enkelt uppgift då det är många det ska stämma överens med, men efter bläddrande i almanackor så fick vi till ett antal möten framöver.

Och även fast jag lämnade ett soligt fjäll för ett möte inomhus mitt under brinnande vårvinter så måste jag säga att det kändes bra då jag väl styrde kosan hemåt. Det blir nog bra det här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.