Äras den som äras bör: Shekarabi och den rödgröna regeringen

Eftersom Maria Kristoffersson sin vana trogen inte tar (eller dröjer väldigt läääänge) med att ta in kommentarer i sin blogg så lägger jag ut min kommentar jag skickat till henne ang hennes inlägg om den senaste utlokaliseringen av statliga myndigheter och det arbete som den rödgröna regeringen jobbar med:

”Då man läser dina inlägg så skulle man kunna tro att det är Centern som leder Sverige? Men än så länge är det inte så. Centern hade chansen under åtta år att åstadkomma något, men det kanske är så att Centern gör sig bäst i opposition? Det verkar så iaf.
Vi har nu en rödgrön regering som sedan 2014, då de tog över makten från de borgerliga och Centern har drivit en konsekvent linje för att få till någon sorts glesbygdspolitik. Något som varit borta under mycket lång tid, både under tidigare socialistiska och borgerliga regeringar.
Bit för bit faller mer och mer på plats, och det är positivt för landsbygden.
Det återstår jättemycket att göra, men det är steg i rätt riktning det som nu tas och det är bra att Centerpartister är med och driver på. Det finns politiker i alla läger som slåss för glesbygden, MEN ÄN HUR DU VÄNDER OCH VRIDER PÅ DET HELA SÅ ÄR DET UNDER DENNA RÖDGRÖNA REGERINGS LEDNING som det har kommit någonting positivt i form av gles/landsbygdspolitik.”

Men nu kommer jag att sluta kommentera hennes bloggar då hon uppenbarligen bara är intresserad av att få ut sina egna åsikter utan några som helst kommentarer.

Ha det gott!

5 kommentarer

 1. Leif Danielsson

  Maria K. skrev för ett antal år sedan, att hon inte tog in anonyma inlägg på sin blogg. Många inlägg var tydligen allt för färgstarka för att publiceras.
  Ett litet tag tog hon in inlägg som inte var anonyma, men även dessa avtog med tiden. Det är kanske jobbigt att publicera inlägg som inte passar henne. Idag tar hon in enstaka inlägg där skribenten lägger sig platt och håller med henne om allt. Förmodligen bra för det stora egot.
  Det är svagt av en politiker att skriva rena lögner och fantasier på en blogg och inte våga bemöta dem som inte håller med honom eller henne. (hatar ordet hen).
  I Marias fall ser jag viss likhet mellan de s.k. nät-trollen och hennes strategi. Genom att aldrig bemöta kritik står hennes, ofta befängda påståenden, oemotsagda och kanske uppfattas som sanningar av de som inte söker källfakta.
  Att år ut och år in påstå att alla bra förändringar som görs av S, egentligen är C:s förtjänst är rent ut sagt ynkligt.

  • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

   Tycker nog likadant Leif. Det minsta man kan begära är att Bloggaren, Maria K i detta fallet lägger ut kommentaren, men än så länge finns den då inte utlagd. Och inte vet jag vad som var så farligt med denna kommentaren. Jag kanske trampade på en öm tå. Vad vet jag?
   Ha det!

 2. Maria Kristoffersson

  Hej
  Det är inte sant att jag inte besvarar kommentarer. Jag besvarar alla kommentarer som är seriösa. Kommentarer som är anonýma och som inneåller hat, rasism och elakheter lägger jag dock inte ut. Det är mitt ansvar att se till att inte medverka till att mer hat och misstro sprids. Ni skulle bli fövånade om jag lade ut alla elakheter, lögner och smörja som jag får in som kommentarer. Vissa har jag sänt till polisen tex. .Förra veckan hade vi semester och då blogade jag inte alls. Ni som vill se vad vi gjorde kan följa mig i sociala medier. Då förstår ni varför jag inte kommenterade VK bloggen.

  • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

   Hej Maria och tack för ditt svar.
   Problemet är att jag (och fler med mig) upplevt detta under en längre tid och att det inte är en engångsföreteelse.
   Det är inte första gången jag kommenterat på dina bloggar (och de är inte anonyma, hatiska, rasistiska eller elaka) och det tar en fruktansvärd tid innan du tagit in dessa. Det har hänt att du lagt in nya ämnen innan kommentaren kommit in. Varför gör du så?
   På så sätt tar du död på en debatt och det har hänt så många gånger att man (jag) får intrycket att du inte är intresserad att få till en debatt.
   Jag vet inte hur du gör, men har jag lagt in en ny blogg så kollar jag min blogg iaf minst en gång om dagen dagarna efter. Ligger bloggen i ”träda” kan jag ha större förståelse för att den kollas mer sällan. Och man behöver inte kommentera allt, men lägga ut andras åsikter och kommentarer tycker jag att man kan göra.
   Så ser jag det.

 3. Leif Danielsson

  Maria, jag är inte politiker så jag har ingen anledning att vara ”politiskt korrekt”. Vad du påstår är, för att prata klarspråk, rent skitsnack!. Det du skriver, skrev du redan för 6-7 år sedan. Jag betvivlar inte att du får inlägg som inte går att publicera, men alla andra då??
  Jag försökte ett tag, utan att vara oförskämd mot dig, eller på andra sätt förolämpa dig, men du refuserade allt, precis allt. Sedan flera år har jag insett att det är meningslöst att gå i svaromål mot dig på din blogg, varför jag avstått. De gånger jag gjort det, har det blivit på ”Tyck till”. Där har du heller aldrig svarat.
  Maria, ditt sätt att bemöta kritik, eller snarare sagt, inte bemöta, har gjort att jag föraktar dig som politiker. Du representerar på något sätt allt jag avskyr inom politiken. Du föraktar S, de kan inte göra någonting som är positivt i dina ögon. Du glömmer hur du själv totalt misslyckades som kommunalråd och klampar vidare med allt högre svansföring. Maria, kom ner på jorden igen!!
  Som avslutning, en politiker jag känner respekt för, är Göran Jonzon. Han och jag har definitivt inte samma politiska åsikter, men han har ALDRIG förbigått mig med tystnad. Jag har fått svar på tal så det blåst hård storm runt öronen, men han står för sina åsikter och försvarar dem.
  Maria, om du inte ändrar attityd, är du inte bättre än nät-trollen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>