Nextjets konkurs

Fick ett samtal mitt under brinnande Vilhelminavarv av Infrastrukturministern och var tvungen att be om att bli uppringd då jag inget hörde pga flåset och hjärtdunket.

Han ringde senare och informerade att man jobbar för högtryck med att lösa problemen efter Nextjet konkurs. Jag lovades kontinuerlig information och fick en kontaktman på departementet.

Imorgon bitti kommer vi att ha ett extra styrelsemöte med flygplatsbolaget. Jag kommer att efter förmåga lämna info. allt eftersom.

Det skrivs även mycket nu på sociala medier och vår personal på flygplatsen är de som får möta mycket av den frustration som nu är i omlopp. Men man måste skilja på flygplatsen som inget har att göra med flygbolaget och flygplatsens personal ska INTE behöva klä skott för detta.

Sedan har vi den svans som passar på att utnyttja och svartmåla och jag ber er att inte lyssna för mycket på detta då det är just svartmålning det är frågan om.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>