Vi vinner som ett lag och förlorar som ett lag!

Det är svenskt!

Alla troll, hatare och hotare har ingen plats i vårat samhälle.

5 kommentarer

 1. Bergis

  Låt dom hållas. Det är ju bara att inte bry sig om dem. Om jag var fotbollsspelare skulle jag inte bry mig. Jag skulle skratta. Det här handlar ju bara om en lek med en fotboll.

  • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

   Nä. Det är inte ”bara om en lek med en fotboll”.
   Det handlar om alla människors lika värde och smutsiga bruna troll som tror att de kan hota och skrämmas. Det handlar om människor som genom att hota och hata tror att de kan få till ett fungerande samhälle.
   Det här gjorts tidigare med förödande resultat och därför ska de bemötas.
   Samma människor (män) som hotar och hatar Durmaz ger sig på kvinnliga reportrar och spelarfruar. Tafsar, slickar och stönar….. Ingen respekt och med en unken människosyn.

   • Bergis

    Fotboll är bara en lek med boll. Fotbollen tillför inte jorden vi lever på någonting. Fotbollen orsakar stora koldioxidutsläpp med alla som ska flyga till VM arenorna. Före en spelare har blivit proffs har hans föräldrar tvingats skjutsa honom till oändligt många fotbollsträningar som också det orsakar koldioxidutsläpp. Lägg ihop alla sporter, träningar och OS och du fattar hur mycket koldioxidutsläpp detta skapar. Allt för att testosteron stinna gubbar ska få bröla på läktarna. Fatta hur dumma vi människor är.

 2. Hakoon

  Gäller det bara inom sporten, inte inom politiken gemensamt ansvar? När f.d kommunalrådet i Vilhelmina sparkades var han ensam som fick ta smällen. Var finns lagandan då och ett gemensamt ansvar?

  • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

   Jag kan nog tycka att det var en långsökt liknelse, men vi fick alla gemensamt i KS ta emot kritik från revisionen.
   Men förtroendet försvann för KSO och han avgick. JA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>