Hemkomst och vandaler

 

ar varit ledig några veckor varav min frånvaro från bloggen, men kom till Vilhelmina sent på söndag kväll och så var det påt igen på måndag.

En hel del mail att ta itu med samt några möten blev det.

Jag var även uppe på Kyrkberget och se spåren efter de vandaler som varit kring kojorna. Förstört på olika sätt. Gått lös på inredning och träd med en yxa bl.a . Sprutat ut en brandsläckare i en bod…..

Jättetråkigt.

Såg även att en del valplakat blivit uppsatta och det kändes som att nu kommer nog valet betydligt närmare så här en månad kvar.

Tidigt i morse drog jag till flygplatsen för att ta morgonflyget ned till Stockholm och ett möte med infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) för samtal kring efterdyningarna av Nextjetkonkursen och de framtida upphandlingarna.

Vad jag dock INTE märkte under min tidiga bilfärd till flyget var den vandalisering av valplakaten som stod uppställda i samhället. Fick ett meddelande och bild från Annika Andersson (C). Tydligen vi Sossar som drabbats och som tur var hade inte Centern hunnit sätta ut sina skyltar.

Omkullrivna och bortkastade.

Jag blir förbannad!

Bägge sakerna är polisanmälda och jag hoppas att någon som sett det hela och som innehar lite kurage kan hjälpa till så att detta kan stävjas.

Syftet? Ja säg det. Tråkigt är det i alla fall.

Nya skyltar kommer att sättas upp och OM det är någon som tror att de kan sabotera för oss (eller något annat parti) så har de tagit gruvligt fel.

Bilden kan innehålla: himmel, träd och utomhus

Foto: Annika Andersson

2 kommentarer

    • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

      Hej Bo-Lennart!
      Det ”glöms” inget utan det var de uppgifter jag fick då jag var nere i Stockholm.
      Lika bedrövligt om PA eller någon annan drabbas.
      Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.