Het och lång debatt om vice kommunalrådsposten.

Ett långt manglande på kommunfullmäktige där vi i den blivande minoriteten opponerade kraftigt mot att man från den snart styrande majoriteten skulle lägga ”rabarber” på Vice kommunalrådsposten. En post som sedan länge följt med oppositionen.

Igår skrev jag ett inlägg om hur vi resonerade där.

Det blev som sagt en bitvis het debatt, men till slut nådde vi en ”förlikning” där Annika A (C) och majoriteten gick oss till mötes mot att vi kommande kommunstyrelse kommer att väcka ett ärende om att utreda ett delat ledarskap.

Jag tackade och tackar Annika och majoriteten för att de lämnade denna öppning och jag ser det trots allt som att vi kommit så pass långt i Vilhelminapolitiken att vi kunnat lösa detta utan att äventyra det samarbete vi trots allt alla vittnat om.

Nu är jag totalt slut och ska gå och lägga mig.

Tack till alla för denna gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>