Ballerinaskor

Av , , Bli först att kommentera 0

CanvasskorBallerinaskor är så tacksamt att ha i garderoben för att de passar till det mesta.

TIPS! Ha med ett par ballerinaskor i väskan så att du kan byta skor under kvällen när dina fötter värker efter partyskorna ;-).
Nu när värmen kommer vill man ha sköna svala skor. Canvasskor är ett bra alternativ. Flera märken, däribland Converse och Lacoste skapar en sportigt ledig stil med sina ballerinaskor i canvas. I år är espadrillos hett och ses hos modemärken som Michael Michael Kors, Missoni, Vagabond med flera. Den kännetecknande repsulan kan även få nya former, som till exempel plattformen hos Bruuns Bazaar. Cool, eller hur!

Bli först att kommentera
Etiketter:

uggs är både en sommarsko och vintersko

Av , , Bli först att kommentera 0

uggMitt namn är Anchisa men jag kallas för Foki! Jag föddes i Thailand den 17 oktober 1991, men jag flyttade till Sverige med min familj när jag var 10/11 år gammal. Jag stannade 8 år i Sverige, lärde mig det svenska språket, fick massor av goda vänner och studerade naturvetenskap på Minerva Gymnasium i Umeå. Nu har jag flyttat tillbaka till Thailand och är bosatt i Bangkok, tillsammans med min pojkvän Ricky.

Ni vet ju hur mycket jag älskade mina UGGs när jag bodde i Sverige. Dessa var mina absoluta favoritskor varje vinter. Dom var alltid en mycket viktig del av min vinter-outfit, och jag kunde aldrig få nog av att köpa fler och fler! Men så kom dagen när jag flyttade hem till Thailand, och mitt behov av varma vinterskor försvann. :’)

Mitt intresse för UGGs har dock inte bleknat. Jag brukar fortfarande titta längtansfullt på alla söta vinterskor som dyker upp i tidningarna, och fantisera om att använda dom här i Thailand, trots att det är alldeles för varmt.

Senaste gången vi besökte Japan, såg jag en reklamskylt om att UGG skulle släppa en minikollektion med bröllopsskor. Nu har den kollektionen äntligen lanserats, och jag måste säga att skorna ser helt underbara ut! Kanske världens skönaste och fluffigaste skor för ett bröllop?
Ugg är faktiskt inte vinterskor och tål inte ens snö, så förstår att du var tvungen att köpa nya hela tiden. Dem är gjorda för surfarna i Australien för när dem hade surfat klart fick dem alltid så kalla fötter, så UGG är till för att värma kalla fötter på sommaren, dem blir förstörda och fula om man har dem i snö.
Trots att dom är söta så vet jag inte om jag skulle vilja använda dessa på mitt framtida bröllop, men det är inte helt omöjligt. ;) I så fall ska man nog gifta sig utomhus i ett vackert vinterlandskap, med en matchande vinterklänning så att man ser ut som en riktig snöprinsessa

Bli först att kommentera
Etiketter:

Hej världen!

Av , , 1 kommentar 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

1 kommentar