Maria Hellström, Umeå

Hemma 9/1

Maria Hellström

Till slut, efter vad som känns som en evighet i Kina, var det den sjunde januari dags att åka hem till Sverige igen. Även hemresan gick för min grupp via Amsterdam, den här gången fick vi vänta 5 1/2 timmar på nästa flyg. Vissa åkte in till Amsterdam en sväng, men Emma, Johannes och jag slog ihjäl tiden med Mc Donald´s-besök och fika.

Efter den långa resan var det obeskrivligt skönt att lägga sig i den mjuka hotellsängen på Quality hotell, Arlanda! Frukosten dagen därpå, bestående av yoghurt med müsli, ostsmörgås och mjölk, var också fantastisk. Bättre än alla nudelsoppor, starka chilirätter och andra varmrätter som serverats i Kina, som jag hellre äter vid andra tidpunkter på dygnet än just morgonen.

Nu gäller det att försöka vända tillbaka dygnet igen. Igår tänkte jag att jag skulle hålla mig vaken till tio på kvällen, men det var helt omöjligt, somnade i soffan hemma hos mamma vid åtta, så hon fick till slut väcka mig så jag kunde sova i sängen istället. Mitt i natten vaknade jag och var helt klarvaken, så jag satte mig och sorterade bilder på datorn. Efter två timmar kunde jag till slut somna om.

Nu hoppas jag att alla de som var förkylda under resan kryar på sig, att alla är nöjda med sina nyinköpta jackor från ’silk market’ och ’pearl market’ och att värsta jetlagen har gått över, så ses vi på Norrlandsoperan!

En kommentar

  1. Jocke

    Välkommen hem från ditt äventyr.Snacka om vilka minnen du har från din resa,för resten av ditt liv.Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.