Tyckte mig…

…känna att solens strålar värmde idag. Kan jag ha rätt eller var det min dåliga kondition som gjorde att kinderna hettade så.

Började dagen med att försöka sova eftersom jag inte lyckats med det på natten. Inte helt lätt då jag blev avbruten med jämna mellanrum av att de övriga i familjen var uppe i omgångar och skulle i väg till vardagen. Men efter jag ätit frukost med Lisa och vinkat av henne bestämde jag mig för att försöka sova lite.

Har jobbat natt i helgen och ibland är det lite trixit att vända tillbaka dygnet. Var nog rejält trött för jag somnade snabbt och drömde att jag var så trött att jag inte orkade köra hem från jobbet. Jag var så sömnig att jag inte ens kunde prata och ögonen ville bara blunda. En fd arbetskamrat, Anders, förbarmade sig över mig och skjutsade hem mig. I drömmen var jag väldigt tacksam men för trött för att orka säga det. Sen vaknade jag och blev full i skratt, hur kunde jag drömma så? Anders har ju inget körkort, men jag minns att han körde hur bra som helst;)

När jag till slut bestämt mig för att jag sovit klart klev jag upp och som vanligt blir man lite stressad av det vackra vädret. På med skidorna och tog 4! varv runt spåret. Helt underbart men lite jobbigt i mördarbacken. Snacka om härligt väder! Hoppas det håller i sig till helgen.

Förra veckan upptäckte jag att februari kommer att bli lite körig. Jobbar ju varannan helg och det visar sig att vi har två blivande 40-åringar att fira + att vi är ett gäng som ska äka till Kittelfjäll. Men gick att lösa med bara ett passbyte!

Snow Rollers (Sällskapsresan) som är en av mina favorit filmer dyker upp i mitt huvud. 4 av oss har bokat in oss i ett skidrum i Kittelfjäll och i mitt huvud ser det ut ungefär som Anexet, som Stig-H Olsson blir tilldelad i filmen.

Liftarna stannar, dimman gör att vi åker vilse, några av oss blir bjudna på surströmming i en husvagn, mitt bagage hamnar under en snöslunga, en rik knösus tar med oss längst upp på Kittelfjället i en helikopter,

På kvällarna sitter vi i afterskin och dricker U-båt. 

I fantasin har jag en likadan  jacka som Stig-H Olssons flört, Lotta har, röd med vita blommor.

Leve vintern, snart är det vår!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.