Tänker loppis…

…men orkar inte dra igång en.

För vem vill ha:

En möglig uppblåsbar dubbelmadrass till sitt tält?

En uppblåsbar Exporer plastbåt med tillhörande åror som pyser ut luft och tar in vatten?

Två rostiga gamla barncyklar?

Ett miniväxthus i plast där växterna dör av värmeslag?

En barnspark som blivit kraftigt demolerad då Jonas flög över styret?

En bit korkmatta som stelnat till rejält?

En plastjulgran som inte använts på 10 år?

Ett högtalarställ som det suttit ett fågelbord på i några år?

Igår hade vi den årliga förrådsrensningen som man alltid inser behövs när utemöblerna ska plockas fram. H-vete vad mycket skrot vi har.

Däremot var jag tvungen att bromsa Jonas lite när ett par äkta Christer Sprinter kom utflygande ur förrådet. Här snackar vi klenoder. Sprintpjäxorna som kom att revolutionera skidsporten. Lägg märke till den lilla flärpen som gjorde att åkaren fick ett helt nytt tryck i steget och vann lopp efter lopp. Tror bestämt det var en ryss som uppfann pjäxan men ni får rätta mig om jag har fel. Pjäxorna bar jag in i förrådet igen där dom får stå på en liten avstats och utgöra nån slags förrådsprydnad och eventuellt leda till ett eller annat skratt.

Ledig dag i dag och funderar på om jag ska orka ta itu med allt annat skrot som gömmer sig lite här och där i huset. Tror jag börjar med garaget!

Än finns det plats kvar på släpet 🙂

 

4 kommentarer

  1. Maria Holmlund

    Sanna om du läser en gång till så ser du att här ska inte säljas nånting och läser du ytterligare en gång till så ser du att den är möglig och om du mot förmodan har missat det så kan jag tala om att den dessutom inte håller tätt.
    Och ja Jonas, du har knycklat till lill-sparken så till den milda grad att inte ens en snäll mamma vill byta fordon med barnet på sparkarturen 🙁

  2. Jörgen Boman

    Visst är det märkligt att det ryms så mycket skrot i ett hem? Men vem är det som drar hem allt onyttigt? För själv tycker man att allt man drar hem är både viktigt, nyttigt och alldeles nödvändigt.
    Du har åtminstone en karl och 2 osnutna att skylla på, men jag måste anklaga mina grannar för att fylla mina förråd med skräp! (SKÄRP ER GRANNAR, DUMMA NI!)
    Nåja. Nu är hur som helst nya soffan på plats och den gamla körd till återvinningen. Och tro det eller ej, men det blev en full släp med en massa annat skräp också. Och jag som alltid handlar klokt. Märkligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.