Glad midsommar!

Tänte passa på att önska alla en riktigt riktigt glad midsommar! Gissar nämligen att det inte kommer att finnas så mycket tid till det de näraste dagarna.

Midsommar föregås hos oss med en konfirmation av Sannas dop. Himmel så fort det går. Nyss hade hon ju precis lärt sig prata och hävdade med bestämdhet att månen gick att äta. -ÄTA MÅNE JÖJA! Nu har hon köpt högklackat och ska ta moppekort. Och konfirmera sig förstås. 

I eftermiddag kommer de första gästerna. Bl a svärmor som ska hjälpa mig att fixa lite mat. I kväll och i natt kommer fler och i morgon några till. Det här blir toppen.

På midsommar ska vi självklart klä midsommarstång. Jag letade fram några fina brädbitar att tillverka stommen med i går. Men fick backning direkt. -Det ser ju ut som ett Ku klux klankors, sa Jonas. Och visst när jag tittade en gång till så såg jag ju att de vitmålade listerna kanske kunde förväxlas med Kluxkors. Men men vi får väl se till att klä det fint och med tillhörande ringar tror jag ingen kommer att ta fel.

Så go vänner, kram på er och ha en bra sommar!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.