Om jag…

….frivilligt tagit på mig en massa jobb och vädret sen visar sig bli hur bra som helst och jag mycket hellre skulle vilja spendera tiden vid någon strand eller åtminstone på vår altan med nått kallt i ett glas, vem kan jag då och gnälla hos?

Ingen, nä jag vet…

Men kan ändå inte låta bli att tycka lite synd om mig själv. Att shortsen jag skulle köpa idag inte fanns i rätt storlek och klänningen jag sen provade inte heller passade spädde bara på min självömkan.

Det är synd om mig men jag kan inte klaga hos nån, förbaskat!

Men jag är inte bitter utan vill gratulera er alla som prickat in att vara lediga denna vecka.

Grattis >:

2 kommentarer

  1. Jörgen Boman

    Att butiken inte hade shorts i din storlek betyder att den har dålig sortering. Det är bara att shoppa vidare. Det finns fler affärer. Tänk bara hur mycket snyggt du hinner knäppa och känna på innan du hittar det rätta plagget. 🙂

    Själv tycker jag att det är knepigare att hitta något när Ellos sommarkatalog kommer i januari. I januari vet jag ju ännu inte vilken storlek jag behöver till sommaren.

  2. Maria Holmlund

    Svar till Jörgen Boman (2011-06-30 23:47)
    Du har rätt, ska försöka se det positiva med allt.
    Som idag då vädret slog om från strålande till spöregn och jag varit duktig och cyklat till stan, utan jacka med mig. Nu slipper jag sitta i solen och njuta av en AW öl i eftermiddag. Bra va?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.