2009 vilket år….

2009 kommer att bli ett år att minnas. Det är nu vi verkligen kommer att både förstå och anamma ett annat sätt att hantrera våra gemensamma resurser i natur och miljö. Jag känner på mig att vi står inför en renässans i den bemärkelsen att globaliseringen fått genomslag och vi har insett att vi måste ta ett större ansvar för både det lokala och det globala.

Det kommer att vara val till Europaparlamentet den 7 juni och jag ska jobba för att få förtroende att jobba med hållbarhetsfrågor ur ett inlands och glesbygdsperspektiv för att vi ska ha förutsättningar att få företag och samhällsservice att utvecklas och fungera väl likväl som miljö och jämställdhetsfrågor.

Det kommer att bli ett spännande år…..

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>