Brevbomb till mig???

Jag har haft en konversation med Junilistans pressansvariga i Bryssel som inte gillade att jag satte Junilistan i samma grupp som fashister och nazister i en bloggkommentar. Lite imponerande att de går igenom webben så väl att jag och min lilla kommentar fastnat i deras nät…få se hur var det med FRA lagen egentligen…??

I fredags när jag var i Stockholm så ringde min man efter att ha vittjat vår brevlåda på jobbet och sa att jag fått ett vadderat kuvert adresserat till Emma Advice (Mitt företag) från Junilistan i Bryssel….skulle han våga öppna det eller skulle han lägga det i traktorskopan? utifall det skulle explodera….

Men det var en bok, en trevlig liten present kan man tycka…Men hur i all världens tid har de hittat adressen till mitt jobb…De måtte ha lagt ner en del jobb på att spåra mig. Är det rent av farligt att våga säga det man tänker???

2 kommentarer

  1. Jan Å Johansson

    Du MK skriver rena felaktigheter på din blogg om Junilistan. Något du sedan har tvingats att beklaga (även om en ursäkt också vore på sin plats). Nu hänvisar du åter till vad du tidigare skrivit av felaktigheter utan att referera till att du faktiskt var inkorrekt tidigare. Då är det väl bra att du nu har erhållit Junilistans bok ”Svarta får i EU-parlamentet” så att du får tillfälle att läsa in dig innan du påstår saker. Inte minst kanske du lär dig att stava till ”fascister”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>