Ministerbesök påmåndag

Infrastrukturminister Åsa Torstensson besöker måndagen den 22 februari Vilhelmina. Syftet med resan är att få information om destination Södra Lappland från turistföretagare och andra lokala företrädare som jag. Det var så roligt att få samtalet förra fredaglunch då de ringde och sa att de ville komma och höra vad vu pysslar med. En bekräftelse på att vi jobbar rätt. Så på måndag ska vi visa upp det bästa vi har fför Åsa. Jag berättar mera  sen…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>