Badviken är göttt

Vi håller till i Badviken nu på semestern och det är så skönt. Trist bara att Missionsförsamlingen inte håller sin fina Sommargård öppen. Man hoppas att det ska komma nya krafter och ta över för att denna pärla ska förbli den pärla den varit med väfflor, glass, frukost och boende för turister.

Varje kväll kommer en kö av husbiloar och husvagnar och parkerar efter stranden och det är ju trevligt att se lite folk utifrån. Varje solig dag är det tätt på stranden av badande och solande människor som njuter av stranden, det varma vattnet och långgrund barnvänligt badande.

Det är bara trist att vi inte bättre tar tillvara de tillfällen av inkomster som ges. Här borde det vara dyrt att stå men sin husbil och kommersiellt intressant för en entreprenör att göra sig pengar. jag blir rätt så sugen själv på att försöka komma över stället….

2 kommentarer

  1. ivar

    Det var till salu för några år sedan har jag för mig, annars så kan du arrendera det och driva stället nästa sommar så du har någon sysselsättning då. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för det stället för en driftig och påhittig person.

  2. Maj

    Borde vara dyrt? För att någon ska tjäna grova pengar eller för att betala skäligt för sig? Om det är dyrt så lovar jag att folk piper vidare till något av alla andra ställen eller friluftcampar vid en sjö – som är den stora charmen med Norrlands inland.
    Sätt dig in i prissättningen och upptäck att de flesta tar ungefär lika på campingar, stugbyar och rum/stugor. Och att inte så få dumpar priserna för att knipa nätter.
    Att vända på slantarna som turist gör f.ö. de flesta. Som ägare till camping el stygby är det ANTALET besökare som får det att rulla och få kassaflöde. Dyrt skrämmer bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.