Hjälpa våren på väg…

Vilken underbar vårvindterdag det varit denna söndag. Ulf har häjlpt våren på väg med hjälp av snöslungan! Han har slungar bort snön från altanen för att hjälpa våren på väg. Sofi och barnen kommer hem till helgen så då kan vi grilla kort på altanen, utan snö..om våren nu vill komma.

Tidigare idag tog vi en skogspromenad efter skoterspåren bört över berget coh över Volgsjön hem igen. Vi träffade många Vilhelminabor både per skidorm skoter och till fots. Vilhelminaborna är bra på att ta tillvara de möjligheter vi har inpå knuten. Friluftslivet är så lätt att få till. Öppna dörren och gå ut!

Så här glada är barnen för att få komma till Vilhelmina!

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>