Köer och trafikkaos i Vilhelmina!!!!

Har precis återvänt till hemmet efter en dags shopping i Vilhelmina. Besökt loppis, tankat, banken och matvaruaffären och överallt var det långa köer….Jag gillar verkligen köer i Vilhelmina – det betyder att vi är många och ju fler vi är dess bättre. Pratade med en företagare som driver verksamhet inom besöksnäringen och hon var glad över sommaren som varit väldigt bra för dem, många besökare, det glädjer mig så.

Var in på Statoil där jag tankade upp bilen efter semesterkörningen och Stefan var på mycket bra humör (som vanligt) så jag hoppas att det betyder att de vann i Kampen som sänds ikväll på tv, bänka er och heja på Vilhelminalaget! Det var rätt svårt att ta sig både in och ut från Statoil då det var så många som ville tanka sina fordon, även det mycket bra. Lite trafikkaos mår vi bara gott av så vi får tänka till omkring hur de där trafikreglerna fungerar.

Ikväll väntar middag med släkt och vänner så jag kokar just nu ihop tomatsåsen till den italienska lasangen som vi ska bjuda på.

Ha en trevlig helg i regnet, det är bra det regnar – det är bra för "pärän"….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>