Partiledaren visar vägen vidare.

Lyssnar på Annies första tal som partiledare och märker en tydlig riktning. Under hennes ledarskap ska Centerpertiet tydligare lyfta fram den varma politiken. Centerpartiet ska bli bättre på att föra en politik som ser de som har det tuffast. Alla ska få arbeta utifrån sina förutsättningar. Hon lyfter fram alla människors lika rätt och värde. Hon lyfter fram att alla barn ska ha rätt till trygghet, gemenskap och en bra skola där var och en får utmana sina egna möjligheter.

Hon är även väldig tydlig att politiken ska formas för hela vårt avlånga land där vi måste ha möjlighet att bygga på det unika och speciella och på de resurser som människor har.

Sverige ska leda kampen om en grönare ekonomi med målet att lämna vidare ett arv som är bättre till våra barn då det gäller miljö. Den miljöriktiga viljan i vardagen måste bli varje människas egen vilja. Närproducerat mat, grön tillväxt och en politik som sätter människors möjligheter i fokus. Centerpartiet ska vara Sveriges tydliga grönaröst!

Det måste vara tillåtet, uppskattat att försörja sig själv och försörja andra. Att vara företagare ska vara kul, lätt och givande. Att testa sin dröm måste vara möjligt för alla oavsett vad man brinner för.
Centerpartiet ska se till attnya, gröna entreprenörer ska kunna lyckas och växa.

Vi ska se möjligheter där andra ser hinder, vi ska våga utmana och göra det oväntade, det som ingen vågat förut. Som energiuppgörelsen som gör att kärnkraften nu sakta dör sotdöden. Att våga vara framsynt är att vara modig och Eurosamarbetet är ett sådant område där vi ska vara modiga. Retlighet mycket modigt arbete framför oss där vi ska gå nya stigar och förnya och förändra. Centerpartiet ska sätta än mer prägel på Svensk politik. Vi ska vara framtidsmotorn i Svensk politik, en motor som drivs av grön energi!,

Vi ska bli Sveriges mest öppna parti!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.