Inlandsresa efter Inlandsbanan

idag åker Centerpartistiska riksdagsledamöterna Helena Lindahl och Per Åsling på Inlandsbanan från norr och från söder. De har sällskap av centerpartister från norr och kommer att träffa folk efter vägen. Vill du åxå åka med eller träffa dem så är du välkommen att vara med. Idag är det stopp i Vilhelmina klockan kvart i tolv vid Vilhelmina Norra och Vilhelmina gårdsbutik och i Storuman där vi har ett möte dit alla är välkomna kl 18.00 på Aktiviteten.

I vintras åkte centerpartiet på en Inlandsresa och träffade människor, företag och föreningar för att prata om hur framtiden i Norrlands inland ser ut och vad vi kan göra för att Skapa en ljusare framtid. Idag så berättar vi om resultatet av de här resandet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>