Upphör aldrig med att förvånas!

Hörde att den här mannen skulle toppa Socialdemokraternas lista i kommunen!
image

5 kommentarer

  1. Kenneth Hellberg

    Men snälla…släpp det där nu, du vet lika väl som jag och de flesta sunt tänkande Vilhelminabor att detta va ett mycket plumpt och dåligt skämt……

  2. Bernt

    Hej Maria!
    Det förvånar mig att Du skriver en sådan blogg!
    Jag tror ingen skulle bli förvånad om Du skulle toppa en C-lista till fullmäktige eller att Rickard Norberg skulle toppa KD:s lista och Katarina Hahlin M:s lista!
    Vad är det som är så förvånansvärt att nuvarande fullmäktiges ordf. K G Abramsson kandiderar till ordf. i Kommunfullmäktige kommande mandatperiod?
    OBS: Det är inte kommunalrådsposten han kandiderar till!

    • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

      Hej Bernt . Det vanliga är att den som toppar en lista är den som blir gruppens ledare och kommunstyrelsens ordförande. Jag hade hoppats på att även S skulle vilja se ett annat politiskt klimat och därför se till att en av de som orsakat dagens klimat skulle stå längre ner på listan. Så resonerade vi i Centerpartiet. Vi vill skapa förutsättningar för en förnyelse av det politiska klimatet i kommunen då vi anser att det klimat som råder idag är förödande.

      • Bernt

        Maria, jag tror inte Du behöver vara orolig för det framtida politiska klimatet om alla politiska företrädare, oavsett parti, avhåller sig från ”privata vendettor” mot varandra som kanske bottnar i personliga saker!
        Det gäller att jobba framåt för Vilhelmina kommun och hålla sig till den uppförandekod som vad jag förstår nästan samtliga partier är helt eniga om!
        Vilken plats på listan står Du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.