Om man nu ska ta och prata om…

Om man nu för en gång skull ska ta och prata om någonting annat än politik så här dagarna efter valet till Europaparlamentet. Det är ju några månader kvar innan nästa val så man borde kanske ta och fundera på något annat än politik ett tag. Så jag funderar på vad som händer nu den närmaste tiden.
Nästa vecka är det Mötesplats i Lycksele där man ska resonera om tillväxt och utveckling i norr som jag tror kommer att bli mycket spännande. se regionvasterbotten.se så får du se mer om detta arrangemang. Sen är det ju nationaldag där vi ska fira på vårt sätt. Min familj brukar upptäcka en ny del av Sverige den dagen så vi ska ta oss en tur ut på någon ny plats, vart vet jag inte ännu.
Sen ska vi planera för hur våra odlingar ska te sig i sommar. Vi har redan satt potatis och flyttat ut i växthuset men all frilandssådd är ogjord. Så har vi ju projektet skogsröjning där vår sommarstugetomt numera är ett kalhygge som ska förvandlas åter till en skogstomt. Såg att man i Umeå planterar hela stora träd där man bygger den nya parken ner mot älven, tänk om även vi kan plocka upp träd och flytta…Får fundera vidare på det. Har någon några tips så hör av er.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.