Stora starka människor….

Är i Vilnius på VM i armbrytning för att titta på när Natali, Heidi, Jonna och alla de andra armbrytarna från Sverige tävlar. Det är 67 svenskar som kvalat in bland de 976 tävlande. Det är 46 nationer från hela världen, jag ser Japaner, Georgier, Amerikaner, Australiensare, Ukrainare och Ryssar. Dottern har i sin klass främst medtävlande från Turkiet,,Ukraina och Ryssland. Vältränade stora människor virvlar runt och pumpar muskler som uppvärmning.

Det var lätt för mig att flyga över hit då jag redan var i Stockholm. Lite värre för de som tävlar från Storuman då det blir rätt så dyrt. Jag är tacksam över de företag som sponsrat Natali. Umlax, Stalondämparen, Martin Bergman, Grafiska verkstan, Allservice och Vilhelmina kommun. De gör det möjligt för henne att satsa och att vilja vinna än mer.

Natali har pratat med Vilhelmina kommun som kommer att vara värd för skolmästerskapen i armbrytning mer ett 40 tal skolor på plats. Så vid lucia blir Vilhelmina en armbrytarort då du får möjlighet att se denna snabba, heta och starka sport och det kommer till att vara många unga starka människor på byn.

Just nu värmer Natali upp för sin första match i VM! Det är ju inte klokt, det här är stort det….

En kommentar

  1. Carl-Axel Otterhall

    Men vad skoj. Lycka till! Menat till dottern alltså:)

    Visst är det härligt med mångfald och det är så otroligt positivt med alla dessa privata företag som generellt är så fantastiskt positiva till att sponsra både det ena och det andra. Det betyder så oerhört mycket …inte minst för lokala ideella föreningar! Och i detta fallet din dotter och alla andra som får möjlighet att komma i väg på liknande sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.