WWW och klimatet

Vi blir påverkade av klimatet mer än vi kanske tänker på men den här helgen blev det så uppenbart att vädret är ur led. Ena dagen kall normal februaridag och nästa storm, töväder och ishalka.

Den här helgen fick vi anpassa oss efter stormen och klimatet. Den plan vi hade om en fjällhelg med uteliv skidor och snöskoter blev istället en helg kvar hemma. Det har handlat om en hel del snöskottning, men även om spa och middag på Hotell Wilhelmina, semmelfika på Stenmans och en titt på förberedelserna inför WWW helgens händelser. Nästa helg smäller det med ett proppat program med isstolpsittningstävling, fisketävling i mörker, snöskoterevent, marknad, vigsel, tävlingar och en hel del annat. Se programmet här:

Lions i Vilhelmina bygger iskyrka mitt i byn och jag är så tacksam och imponerad av deras ideella arbete. Det är ett gäng herrar som bygger och bygger. Flera av dem har en lång yrkeskarriär bakom sig i byggbranschen så kunskapen finns och det märks på resultatet. Den blir så vacker. Jag är tacksam över det arbete människor läger ner från det att Siksjönäs borna preppat isen, sågat och tagit upp till transporterna fram till byggplatsen och nu bygget. Sen ska kyrkan smyckas och vara som vackrast till vigseln på WWW söndagen i helgen som kommer. Vi får hoppas att veckas blidväder inte tär för hårt på isen och att helgen som kommer blir sådär vinterväder perfekt.
Dscn0139

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.