Vad vore livet utan ideella krafter?

Har haft ledigt igår och idag och firat sportlov. Har lyckats pricka in finvädersdagar med klarblå himmel och sol. Igår hade jag glädjen att få fira dagen med Natali som fyllde år, vi firade med en tur efter skidspåret mot Krontjärn. Så fint spår, rekommenderas verkligen. ca 7 km hela rundan och lättåkt utan backar. Eftermiddagen firades med hela släkten, middag, paket och tårta. Idag hade jag tänkt ta bussen upp till Västansjö då Natali åkte till Klimpfjäll och Ulf jobbar.

Jag packade skidor, ryggsäck med fika och gjorde iordning för busstur. Men kollade för säkerhets skull på tabussen.nu. Tänk om bussen skulle gå Vojmådalen, jag ville åka Malgomajdalen för att nå Västansjö. Otur för mig gick bussen Vojmådalen så jag fick allt stanna hemma. Blev lite irriterad av spoilade planer så jag tog en runda på skidor runt Vilhelmina för att åka av mig irritationen och ta vara på vädret.

Motvädret efter skoterleden efter Volgsjön var tungt men inte lika tungt som den ospårade sista kilometern över berget. Men efter dryga två timmar var jag hemma igen med solskenet kvar i kroppen och ömmande muskler.

Jag har lovat mig själv att åka skidor så ofta jag bara kan och alla dagar det går. jag har lite att ta igen efter några år då skidorna har fått stå. Jag kan vaarmt rekommendera skidspåren runt om i kommunen, hörde igår att skidspåren i Järvsjöby är i världsklass och lovar att skidspåren i Vilhelmina är väldigt fina. Tack alla ni som jobbar ideellt med spåren, ni gör ett grymt bra jobb. I helgen ska jag njuta av en annan typ av spår och ideellt arbete. Jag ska ta vara på skoterspåren i kommunen, fixade och sladdade även de av ideella krafter. Tack alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.