Tack för det beskedet!

Så glad och nöjd över dagens besked om att Landstinget inte kommer att stänga ner BB i Lycksele i sommar. Känns som om den kamp som personalen startade på facebook varit en bidragande orsak till dagens besked. Det är viktigt att bilda opinion för en fråga som är viktig för många, som behöver lyftas till ett demokratiskt plan till politiken.
Det är allt för många frågor som singlar iväg långt bort där besluten tas långt från de som berörs, den här frågan kunde ha blivit en sådan.

Vi som är valda som politiker har en främsta uppgift, att företräda våra väljare. Vi ska inte företräda tjänstemännen i landstinget eller landstingets personal främst utan det är väljarna som ska gå först. Nu kan ju väljaren och personalen vara samma personer, men som princip är det viktigt som politiker att komma ihåg varför du är politiker, för att du valts att företräda människor som bor där du bor.

Jag känner mig nöjd och belåten med beskedet då jag försökt påverka allt jag kunnat och jag har fått många mail och telefonsamtal som vittnat om Landstingets personalpolitik där det finns en hel del att göra. Allt från att hålla goda kontakter med studenter under deras utbildningstid till att forma system för att ta hand om nyexaminerade på ett bra sätt så att de kan tryggt komma in i jobbet till att ragga lokalt boende läkare till de lokala jobben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.