Internationella kvinnodagen…

Igår dagen innan kvinnodagen boostade jag och lyfte den kvinna jag är mest imponerad av, av alla kvinnor i Vilhelmina. Det är Ulla-Britt Granberg diakon och medmänniska. Det arbete som hon lägger ner för att andra ska ha en bra vardag går inte att värdesätta eller värdera nog. Hennes insats genom livet har gett så många människor en tro på mänskligheten, på att det finns kärlek och omtanke och att det finns godhet i världen. Hon är en god människa och det hon gör är ovärderligt. Jag är henne så tacksam!

Idag vill jag ha er hjälp att boosta kvinnor som gör gott för Vilhelmina och vår del av Sverige. Skriv i era egna sociala medier.
Skriv en kommentar på min facebooksida eller ett inlägg där du lyfter fram och hyllar så många som möjligt av alla fantastiska kvinnor idag den 8 mars, Internationella Kvinnodagen.

Vi ska helt enkelt hjälpa varandra att synliggöra all den kraft som finns hos kvinnor och allt slit kvinnor gör för andra. Tänk så kul det är att få en boost själv, så ge en boost idag till en annan kvinna som gör gott. ????????‍❤️‍????‍????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>