Vill du också vara med?

Ikväll har vi möte med Centerpartiet i Vilhelmina där vi ska bestämma om de namn som nominerats att finnas med på vår lista till kommunfullmäktigevalet nästa år. Vi har sen en medlemsomröstning där medlemmarna får säga hur de vill att listan ska se ut. Sen ska den sammanställas och i februari ska den lämnas in så då ska allt vara klart. Vi har många namn, både nya och gamla och de som kommer tillbaka och vill jobba med kommunpolitiken. Det är så otroligt roligt att få nya medlemmar och nya människor som vill engagera sig i kommunens framtid. Det finns fortfarande tid att nominera om du känner till någon eller själv vill komma med. Hör av dig bara till nån av oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>