Äntligen en riktig vinter!

Den här vintern är en riktig gammeldags vinter. Mycket snö och nu kommer kylan. Riktigt trivsamt!

I helgen har jag varit på Centerpartiets kommundagar och träffat många människor som pratar snö. Tipsat på bra snöslungor, berättat om WWW helgen och om snödjupet i kommunen. Liksom lite mallig och stolt över vårt vinterland.

Nu låg ju inte fokus på snö utan på valåret 2018. Jag hade två pass där jag föreläste för deltagarna för att förbereda dem på ett bra sätt i för valet. Programmet var digert och många olika seminarier hölls. Vi var runt 700 kommun och landstingspolitiker från hela landet med.

För att ta mig hem flög jag till Umeå och planet kändes som om det var chartrat av Centerpartiet då vi var många Västerbottningarna och några Norrbottningar med.

ikväll har jag äntligen landat hemma i soffan för att förbereda mig inför morgondagens fullmäktigegrupp. Resten av Centerpartisterna i kommunfullmäktige i Vilhelmina har träffats tidigare ikväll och vi träffas igen både imorgon både på dagen och på kvällen och på tisdag. Vi kör nu valår och kommer att kämpa in i kaklet för att ta makten i kommunen. Det behövs ett nytt ledarskap och vi är både förberedda, taggade och förväntasfulla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>