Till Ulf! ❤️

Kärlek som tar plats. Kärleken gör att hjärtat blir större och större. Innan jag träffade Ulf var mitt hjärta fullt av kärlek. Till mina syskon, mamma och pappa och mina vänner. När jag sen förälskade mig i Ulf så växte kärleken och hjärtat fick anpassa sig för att all denna kärlek skulle rymmas.
Kärleken till mina familjemedlemmar var lika stor liksom till mina vänner.

När sen Sofi kom hände något märkligt. Då växte kärleken än mer. En kärlek så stor att den var obegripbar. När sen Lottakarin kom uppstod denna obegripliga kärlek igen.

När min pappa Olav dog blev en del av hjärtat en annan färg, färgen ändrades men kärleken till min pappa fanns kvar.

Sen kom Natali och den obegripbara stora kärleken kom än en gång att fylla mitt hjärta. Hjärtat växte för varje barn och kärleken till de som redan fanns där i mitt hjärta bestod. Till Ulf växte den med åren blev djupare och innerligare.

Kärleken till barnen är den största. Sen kom svärsöner in i hjärtat och sen kom fler. Att kärleken till Kaspian, Alvina, Toivo och Tyko får plats i hjärtat är svårt att förstå. Den är ju så stor.

Kärlek är det enda som växer när man slösar med den. Men jag kunde aldrig tro att den kärlek jag hade till Ulf som 18-åring skulle ge mig en sån stor mängd kärlek att härbärgera i mitt hjärta som den jag har nu. Och jag vet att det finns utrymme för mer.

Varm kram på alla hjärtans dag, till alla er som har en plats i mitt hjärta, nära och kära omkring mig. Min stora vida familj och alla vänner.

2 kommentarer

    • Maria Kristoffersson (inläggsförfattare)

      Det är det vi gör. Vi står fast i en humanistisk medmänsklig politik när andra vacklar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>