Ditt val, vår framtid!

Jag har bett om det förut, och nu ber jag om det igen. Tänk igenom vem du väljer att lägga din röst på i årets val.

De senaste sex åren har jag fått möjlighet att lägga all min kraft på ett bättre och tryggare Sverige genom mitt arbete. Ett arbete som jag tror och hoppas ska ge avtryck i min och andras vardag. Inte minst för oss som bor på landsbygd, i inland och i glesbygd.

Jag har haft turen att växa upp bland människor som med tydliga värderingar lotsat mig fram till där jag nu är i livet. Min mamma är fortfarande min stabilaste vägvisare då det gäller medmänsklighet, livsglädje och framtidstro.

Jag ska genom både mitt jobb och mitt politiska engagemang försöka ta ansvar att se till att den medmänsklighet och generositet som jag blivit given, ska få fortsatt bäring för andra.

Just nu haltar samhället. Ett samhälle där vi blivit jag och vårt blivit mitt. Ett samhälle mellan oss och de andra, mellan stad och land, mellan infödd och utlandsfödd och mellan de som har ett jobb och de som står utanför.

Jag tror på att vi alla bär ansvar för vilken framtid vi ser framför oss. Och att det är inom oss, i mig själv förändringen börjar. Det är i mitt eget engagemang, som jag tillsammans med andra skapar förutsättningarna för en mer hållbar framtid där medmänsklighet och rättvisa visar vägen. Där vi alla behövs, där vi alla gör det vi kan utifrån våra förutsättningar och villkor.

Vi ska inte räkna med att någon annan löser de bekymmer vi nu står inför. Och jag är helt säker på att bekymren inte blir bättre genom att sprida rädsla och oro. Utan genom smarta samarbeten och samtal. Där vi ser och tar tag i de resurser som finns i och omkring oss.

Jag har bett om det förut, och nu ber jag om det igen. Tänk igenom vem du väljer att lägga din röst på i årets val.

Du kan kryssa mig, på alla tre valsedlar men det finns andra människor än mig som vill väl, som ser framtiden an med tillförsikt, tror på människans kraft och vilja och som tror på att vi tillsammans går framåt. Välj din lokala Centerpartist. Alla de jag träffat, står med båda fötterna på jorden, de också. För vår skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>