Räknat klart!

Nu är det äntligen färigräknat på val.se för Västerbottens del. Det har varit spännande dagar men nu har vi ett resultat.

Centeraprtiet ökar på alla nivåer. I kommunen tar vi två nya mandat och försöker nu få ihop stabila samarbeten i kommunen. Annika och Ivan blev båda inkryssade med fina siffror. Även jag fick 93 kryss och därmed inkryssad i kommunfullmäktige där jag kommer att jobba i de kommande fyra åren.

Helena Lindahl har verkligen gjort ett toppenjobb där hon jobbat för att göra Norrland starkt igen. Hon har drivit på de frågor som rör oss på ett tydligt och bra sätt. Jag är oerhört glad och stolt över att hon nu fortsätter jobba i riksdagen med våra frågor. En bättre riksdagsledamot kunde vi inte få.
I riksdagsvalet fick jag fler röster än i kommunvalet, 129 st, oväntat med verkligen roligt.

I det val där jag verkligen lade in krutet, region/landstingsvalet, fick jag 673 kryss. Så enormt tacksam och glad. Samtidigt lite pirrig om vad förtroednet kommer att innebära. Ewa-May Karlsson vår gruppledare fick långt fler röster, 908 st, och kommer att leda oss vidare i fullmäktigegruppen. Urban Larsson och jag kom in för Centerpartiet i inlandet.
Bi ökade med två mandat i landstingsfullmäktige så två nya kompisar kommer att jobba kommande period.

Det är så skönt att känna att vi fått ett starkt förtroende att driva vår politik i länet. För jobben, för rättvis och likvärdig vård, för tryggeht, för jämställdhet, för miljön och för hela länet.

Jag lovar jag ska göra allt jag kan för att leva upp till ert förtroende. jag vill ju finnas till för er och ni kan alltid kontakta mig det vet ni…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>