Nomineringar på G

Igårkväll hade centerpartiet i Vilhelmina möte där vi pratade om hur vi ska ta ansvar för ett nytt ledarskap i kommunen. Vi hade behövt några mandat till för att själva kunna leda kommunen. Nu försöker vi skapa samarbeten med andra partier för att tillsammans styra kommunen framåt.

Vi utsåg den grupp som ska ansvara för att knyta ihop arbetet, diskutera ihop och få fram ett bra underlag för att besluta om vem som ska göra vad kommande period.

Idag måndag är det fullmäktigegrupp där vi bland annat kommer att få ta del av delårsrapporten. Den visar att kommunen blöder ekonomiskt där både utbildningsnämnden och socialnämnden använder pengar som inte finns. Så det finns lite att jobba med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>