Ljudeffekter

 

Har ni någon gång tänkt hur ni pratar eller blivit tillsagd för sättet ni pratar på? Det blir jag hela tiden, alltså blir tillsagd om hur jag pratar. Ja, jag kan egentligen inte annat än skratta. Det är nämligen så att jag pratar med ljudeffekter, vilket Jennifer påtalar vare dag. Ja säger jag, då kom en bil och körde där, ba bruuuummm, och då klev en kille ut och smällde igen dörren, kadosch…sen säger hon men mamma lät det verkligen sådär? Mm eller när jag sa att hon kunde strö på lite kryddor på mackorna schschsch, sa jag och visade med handen hur hon skulle strö ut det, jaha sa hon, men låter det verkligen sådär?
 
Men vaddå säger jag, vad tråkigt det skulle bli utan effekter, man vill ju ha lite inlevelse, se där kommer en mygga wiiiiiiii och han möter en humla bööööö som tittar ner på en fjäril, flärpflärp, eller som dom där JÄTTE skorvarna som låter likadant som när Sam, startar upp grästrimmern så jag faktiskt tror att det kommer en skorv flygande och jag duckar, fffrrrrrrrrrr.
 
Det roligaste av allt är att hon och Theresé, också pratar med ljudeffekter, men det tänker nog inte Jennifer på, i alla fall.
 
Vi får hemskickat ett veckobrev från fröken där det står om kommande aktiviteter och första stycket brukar eleverna få skriva. Den här veckan var det Jennifer och Alicias tur, här kommer ett litet smakprov på vad Jennifer ville tillföra, och jag kan säga att jag skrattade då jag läste det:
 
Hallå där köp blåbär! Nej, gör inte det, blåbärs sylt är bättre.
På måndagen hade grupp 1 hemkunskap och dom gjorde ”jag vet inte”. På tisdagen hade vi idrott – basket. På onsdagen cyklade vi till rödberget. Många lekte ”krig” tjejerna mot killarna. Fast jag satt fast i ett träd hela tiden. /Jennifer!
 
Ha en bra lördag!
Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2009-10-18 09:30)
    Man kanske skulle satsa på att bli sagoberättare, det skulle ju vara jättetråkigt att lyssna på en som bara läser precis som det står, utan att lägga till några bokstäver här och där.

    Ja jag vet, Theresé, du tyckte INTE att det var roligt då jag satte dit bokstaven F framför varje ord då jag läste sagor för dig och jag var lite less på att läsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten