Full Rulle!

Av orsaker som ni kommer att få veta på onsdag så raderade jag min blogg och sätter ut den igen så får jag se om jag lyckades med min plan. Förklaring kommer.

Det känns att vara mycket nu.

Vi ska flytta kontoret tillbaka hem till bossens villa, så fort som bara möjligt. Jag har utvecklingssamtal på skolan i eftermiddag, jag och grannarna ska ut och gå, innan dess och sedan är det bastukväll…igen. Det känns som om det bara var några dagar sedan men det har gått två veckor sedan sist.

Jag ska ombesikta cheven, men det tar jag på torsdag, då har jag nämligen en extra, ledig dag som jag har tagit ut, bara för att. Och då kan det ju passa om man är uppe med tuppen, att man kör ner och gör bort det innan andra hinner vakna. FY fasen så skönt, sen får man harva på och köra ett år till innan det är dags igen.

När vi var ner till Järlåsa sist så hade vi köpt nöjesmassakern till Theresé, ni vet den där serien som gick på tv med Sven Melander, alias Steve med Lloyden, Åke Cato, Gösta Engström och Jon Skolmen, och för allan del, Rulle…full Rulle.

Varför vi gav den till henne kan ni ju fundera över. Det var så här att när hon var liten var hon med i kassettklubben, då fick hon hemskickat kassettband var tredje vecka och det var Lucky Luke, Bumbibjörnarna, Asterix och andra blandade figurer. Själv hade jag och Åke inköpt ett kassettband med Sven Melander och full Rulle. De var små dumheter på det bandet och ingenting för en 5-6 åring att lyssna på.

Vi kunde ibland höra småskratt inifrån Theresé rum och man tänke väl att hon var road av hennes sagoband, men det visade sig att det var helt fel. Hon hade smugglat in Rulle bandet och gömt det i ett annat fodral, så där låg hon och skrattade åt hans skämt som inte var så rumsrena alla gånger. Nu har hon blivit lite trackad för detta och det var av den anledningen hon fick serien, nu kan den ju passa henne bättre än förut. Men som det hittills har verkat så är intresset ganska kyligt. Eller så är det tiden som inte räcker till.

Jag fattar inte varför dom inte visar den på tv nu, istället för alla j-kla repriser som dom kör varenda dag. Är det inte säsong fem eller säsong sju så börjar dom om från början igen. Man kan börja se en serie, sen blir det säsongsuppehåll men då helt plötsligt börjar dom köra om från ettans säsong men på en annan kanal, det brukar oftast sluta med att jag struntar fullkomligt i att följa med i någon serie då det inte är någon ordning på dom. Och hur fasen ska man komma ihåg vilken säson man såg på sist om det är flera stycken. Nä tacka vet jag gamla goda tiden, då man till och med satt och var road av testbilden. Och julaftonens tecknade filmer, för det var man inte bortskämd med, tecknat alltså.

Ha en bra dag!

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten