Rariteter?

En gång för längesedan hittade vi denna gädda på en soptipp, det är en Gustavsbergare och vi har alltid velat veta vad den kunde vara värd.

Jag fotade den, och skickade in till en antik tidning. Dagen efter låg den på golvet, den hade ramlat från översta hyllan i teverummet och nån av katterna var boven. Stjärten på firren hade gått sönder.

Jag fick aldrig något svar på vad den var värd och lika glad var jag för det.

Nu har Åke limmat ihop den och den ser inte allt för oäven ut. Theresé hade nu med sig en antik tidning då hon kom hem och se, där var gäddan, en likadan hade auktionerats ut för 3900:-, fast då följde det med en liten ställning till den. Hon hittade även en lagad gädda på tradera igår som gick för tusenlappen så nu ska denna gädda också ut, vi har ju ändå ingen användning av den.

Funderar också lite på den här hunden som jag fyndade på en loppis. Märket är Steiff och den har även märkningen i örat som det ska vara om det är en äkta sådan. Vet att dom egentligen tillverkade björnar men sedan måste dom ha utökat sin tillverkning till andra djur också.

Nåja, det om detta. Nu är det frukostdags och sedan väntar jobbet. Ha en fin måndag!

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>