Här ligger….

Jag frågade Annika igår, om vart Dubai egentligen ligger, jag är ju som sagt, värdelös på kartan. Då skulle hon visa mig och tog ett papper och ritade detta

Ehhh, längst upp har vi då Sverige, sedan kommer Danmark och det mer markerade stället är Dubai, eller det kanske var Tanzania och ringen ovanför är Dubai. Jaja, nu vet jag något sånär, men jag tror inte att dom publicerar denna karta i någon atlas. Liknar mer väderkartan som Gösta Ekman en gång i tiden skulle rita men som han inte lyckades helt med.

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>