Sista inlägget om facebook

Nu har 16 dagar passerat sedan jag avslutade kontot på facebook. Då skulle det alltså inte längre gå att logga in där och detta kommer upp då jag försöker:

Felaktig e-postadress
E-postadressen du har angett är inte kopplad till något konto. Du kan prova att rensa din webbläsares cache-minne och ta bort cookies genom att följa dessa instruktioner
Du kan logga in genom att använda valfri(tt) e-postadress, användarnamn eller mobiltelefonnummer som är kopplade till ditt konto. Kontrollera att du angett uppgifterna i korrekt format.
 
Jag går då vidare och fyller i att jag glömt bort mitt lösenord och då poppar detta upp:
 
Ogiltig e-postadress
Vänligen kontrollera den angivna e-postadressen. Om du har kopplat fler e-postadresser till ditt konto, kan du använda valfri adress för att begära en återställningslänk.
 
Det borde då rimligtvis innebära att mitt konto är raderat, tjoho, det funkade tydligen och nu ska jag maila till krönikören i transport tidningen. Jag mailade nämligen till honom för att tipsa om denna sida där man kunde radera sitt konto därför att han hade skrivit om det i sin krönika. Han ville då veta hur det gått efter att dessa två veckor passerat. Och det gick ju tydligen bra. Nu ska jag ut och gå med Kerstin….seee yaaaa!!!
 
 
Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-03-20 08:42)
    *skrattar* ja den var bra och hon slog huvudet på spiken. Men man ska ju samtidigt passa sig, många diggar FB och då måste man ju låta dom få göra det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten