Gratis sms???

Nicco säger att alla hennes kompisar har gratis sms, upp till 5000 stycken. Jag har letat på nätet och jag kan omöjligt hitta något som är gratis.

För mig betyder gratis att man inte betalar ett öre och dom sidor jag har hittat och tittat på så ska man betala en viss summa/månad eller att sms:en bara är gratis till andra med samma abbonemang osv. Det skulle då också betyda att man först måste ta reda på vilka som har samma abbonemang och vet man inte så åker man på att betala för det skickade sms:et i alla fall. Detta är inte gratis i mina ögon.

Finns det någon annan som vet något om detta?

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Ivi Orgusaar

  Visst är det inte gratis. Jag använder Telenor till mitt barn och tjänsten heter ”messa mera”. När man laddar 150.kr. /mån. då får man 3000 FRIA sms till alla nät i 30 dagar. Man behöver inte veta vilka oreratörer andra har. Funkar fint för oss. Kan beställas via telenor hemsida och gratis.

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Ivi Orgusaar (2010-03-29 09:58)
  Tack för tipset. Nä, gratis är det ju inte då man ändå måste betala 150:-, jag ska ändå vidarebefodra detta till Nicco så får vi se vad hon säger om det. Det enda jag ställer mig tveksam till är telenor, vet att dom har urusel täckning, då jag själv har dom som operatör på en av mina mobiler. Ha en bra dag!

 3. Jan A

  Telia har bland annat det här: Årskort Sms 5000 fria sms per månad till alla nät i Sverige i ett helt år för 499 kr. Ett perfekt sätt att hålla kontakten med familj och vänner även om pengarna på kontantkortet är slut.

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2010-03-29 10:49)
  Hm, det lät nästan bättre om än det inte är gratis. 5000 sms/månad är ju ganska mycket. Då är frågan hellre hur hon ska kunna finansiera detta. Hon får börja spara sin månadspeng även om det kommer att ta ett tag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>