Ett dyngpaket

Nu har jag lov att ta bort detta paket, imorgon ska sjukgymnasten sätta dit en ny tejp och idag skulle jag få tvätta upp foten….ska bli så skönt.

Inte nog med att det ser ut som ett dyngpaket, det kliar under tejpen så ibland tror man att man ska bli tokig. Jag kan ju tänka mig hur det är för alla stackare som får gå och ha gips på sig, huvva.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Klåda är det värsta som finns.. speciellt när det sitter på oåtkomliga ställen. Ser förresten en likadan dörrknopp som jag har på lillens garderob i bakgrunden hos dig. En nalle med röd rosett om halsen. Supergullig ju :-)

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-04-22 08:10)
    *skrattar högt*, vi köpte dom där knopparna och satte dom på fyra lådor i tv rummet, på den tiden Theresé bodde hemma och Nicco hade sitt lekrum härute. Sen har dom aldrig blivit utbytt, till Niccos stora förtret, hon tycker inte om dom. Kanske skulle sett om det finns nåt liknande med döskallar istället *nickar*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>