Kungar och presidenter

Vi Såg på filmen Dave, igår. Den handlar om en kille som regeringen hyr in för att han ska vara stand in för presidenten då han själv gör andra saker.

Jag kunde inte låta bli att undra hur det skulle ha gått om Obama, haft en tvillingbror. Tänk om hans tvillingbror, hade varit Obamas motsats, och sedan hade han kunnat röja sin bror ur vägen och tagit över väldet.
 
Vad hade hänt om kungen hade haft en tvilling? Hade dom delat på kungatiteln så vi hade fått två kungar eller hade den som kom ut först, fått tagit kronan, och om dom förlöstes med kejsarsnitt, hade det i så fall varit barnmorskan eller läkaren som fått bestämma vem som skulle få kronan? Ja ni ser vilka tankar som florerar i min hjärna, inte bara på fredagskvällarna utan för jämnan.
 
Theresé har skaffat sig en egen server och nu kan hon lägga ut bilder och filmer därhemma i Järlåsa som jag sedan kan gå in och kika på här. Nu är vår dator lite trög och det tar en jädrans tid men här är i alla fall en bild som hon tagit uppe i Maltträsk en midsommar. Dom hade hittat en jättespindel:
 
Sen fotade hon även en jättekatt:
 
Kisen som ligger och drar sig på soffan inne i vår buss.
 
Mattan som ligger utanför vår buss:
 
En matta som fick offras då vi var nere i Uppsala och skulle hämta hem Theresé när hon tagit studenten.
 
Vi hade fått direktiv av camping ägarna vart vi skulle ställa bussen. Gräset där var relativt nyplanterat och natten innan vi skulle åka så satte det igång att regna. Och det var inte nå små strilande utan det öste ner. Och givetvis…då vi skulle ut därifrån så sjönk bussen ner i gräsmattan, som en sten. Vi fick kämpa en hel del innan vi fick loss den och efter flera hinkar grova stenar samt dörrmattan och med hjälp av tre tyskar som puttade på, så kom vi oss lös. Campingvärdarna tittade inte ens ut, dom öppnade inte heller dörren då Åke knackade på hos dom för att eventuellt få låna en spade, näpp, den campingen åker vi aldrig mer till och jag gissar att dom är lika glada att slippa oss 🙂
 
Ni får ha en under bar dag i solen!
Etiketter: , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-05-08 09:54)
    Mja, första bussen, Holiday Inn, den tror jag aldrig att vi fick ner i nån gräsmatta…men den var så svårstyrd så vi kanske aldrig kunde krångla oss så långt in.

  2. Theresé Hällsten

    Men den räknas knappt.. Ni lyckades ju träffa av inkörspålen på Fyrishov med den i alla fall… När pappa tutade mitt i natten, när ni var rädda att bli attackerade av alla romer på campingen! HAHA!

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-05-08 12:01)
    Jajaja…inget gräs kom till skada i alla fall, och tur som sjutton att portta pottin höll tätt, den välte ju också i stöten. Mycket ska man höra innan öronen trilla av. By the way, han gjorde ju om samma sak med tutningen i den andra bussen, då vi hämtade hem dig, men då bodde inte hövdingen över romerna, i en husvagn, en meter framför bussen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten