Money money money…makes the world go round

Vi lånade som sagt, Brällas Ford Country Sedan, då vi åkte till Rödåsel igår:

Mats Alfredsson har också tagit en del foton från resan, dom kan ni hitta om ni följer den här länken:
 
Vi köpte två glasfat, jag gissar på att det ska föreställa askkoppar men man behöver ju inte använda dom till det. Dom kan bara ligga i hyllan till allmän beskådning. Svärmor jobbade på Handelsbanken i över 25 år så Åke har en del sedlar och småpengar från äldre dagar, som ni ser här, glasfaten ligger längst ner i vänstra hörnet.
 
Vi ska även ha handdukar med sedelmönster samt någon större plansch på någon gammal tia eller hundralapp. Även den där hunden, som designades av Stig Lindberg, om jag inte missminner mig. Den ska det finnas några stycken av, utspridda i svärfars hus, samt här hemma. Nog om detta.
 
Idag ska foten tejpas en sista gång, dom vill tydligen att den ska vara det då man kommer upp och ska göra sulorna, vilket jag ska göra på måndag. Sen, ska jag åka förbi på Ohlssons tyger där jag såg en matta som jag vill ha till bussen. Ni ska få se sedan hur den ser ut.
 
Jag ska även ringa till en firma söderut, som nyproducerar delar till äldre bilar. Theresé tipsade om dom eftersom det ser ut som att killen som hade en framskärm, inte hittar igen den och nu håller det på att brådska lite. Jag ska åtminstone höra hur fort dom kan få upp en skärm till Umeå, så jag vet vilken tid vi har på oss.
 
Efter det gissar jag att det lutar åt dammsugning och ”plocka bort lite grejer” innan fredagskvällen kommer smygande. Det är ju nästan så jag hoppas på regn och åska ikväll, det finns ju inget mysigare än det. Så länge det håller sig till kvällarna och nätterna, dagarna få gärna bjuda på sol och värme. Ni får ha en fin fredag, och kom ihåg, det ni inte gör idag, slipper ni göra om imorgon, flytta aldrig söder om Tegsbron, och om ni inte når upp till översta hyllan, så gör ni det säkert om ni tar två hopp.
 
Etiketter: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>