Min pappa, efterlyst av polisen???

Mamma ringde igår kväll och undrade om vi hört ifall polisen haft någon utryckning runt Mariedal-Mariehem. Jag hade suttit och surrat i telefonen i nästan en timme och hade därför varit tillfälligt borta, i min egen värld. Och Åke hade precis kommit innanför dörren då han varit och bytt två däck på bussen.

Så berättade hon att pappa tagit sin cykel för att åka ner på Mariedal för att klippa sig. Han gick och satte sig för att vänta på sin tur. Efter en liten stund kommer det in två personer, en av dom en kvinna, som tar en stol och sätter sig framför honom. Hon plockar fram en polisbricka som hon visar honom och sedan säger hon att han ser ut som en person som dom söker, nämligen en gråhårig man på cykel.
 
Hon vill att han tar fram sin legitimation, men han svarar att han inte hade någon plånbok med sig, han hade bara stoppat ner en femhundring i fickan då han åkte hemifrån. Ja, så ville hon ha hans personnummer samt ta ett kort på honom.
 
Han gick med på detta men sa till mamma att han känt sig väldigt dum och förstod verkligen ingenting. Han hade också frågat vad som hade hänt och varför dom trodde att han skulle ha något med detta att göra och han fick till svar: -Det får du läsa om i tidningen imorgon! Sedan åkte dom iväg.
 
Det var det skummaste, dummaste jag hört någon gång, och jag väntar fortfarande med stor spänning på vad som ska komma att stå i tidningen idag, igår hittade jag då ingenting. Eller jag och jag, jag gissar att vi alla väntar med spänning, på vad som ska bli av detta om något alls.
Här får ni en lätt censurerad bild på den misstänkte förövaren:
 
 
Idag ska jag in på Meca igen, bussen startade inte igår, oooohhh, Halleluuujha, vilken överraskning. Som tur var så var det ett smärre problem, batteripolen hade gått i två bitar så det var som dåligt med kontakt. Sen ska jag och Nicco åka tillbaka på sportlagret och byta ut jackan som var för kort i armarna. Önskar er alla en bra fredag!
 
Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-05-29 10:50)
    Jo du vet, i dom lugnaste vattnen 🙂
    Nädu, det har fortfarande inte dykt upp något i tidningen så vi funderar och undrar ännu, vad detta handlade om. Men det kanske vi aldrig får veta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten