Andeutdrivning kanske funkar?

Jag anmälde mig till Kubbe igår, Brälla har kommit hem från staterna med våran styrsnäcka så Åke gick ut i gårkväll för att byta den, allt såg bara bra ut. Då han helt plötsligt insåg att armen på snäckan, passar inte i hålet, den är en ½ mm för liten.

Janne som stått därute och kollat in arbetet och har haft hand om en del handräckning sa att det bara är att lämna in den till någon som kan göra det större. Så fick det bli, vi påbörjade arbetet med att få in Camaron i garaget…utan styrning. Det krävdes en hel del styrka att vrida på däcken samtidigt som man hade lite grundfart på bilen. När vi tagit oss en bit så börjar det helt plötsligt låta från framskärmen.
 
Då tar däcket i skärmen, av någon j-kla anledning. Vi ser ganska snart att däcken följs inte riktigt åt, det vänstra står mera utåt. Mera problem och bekymmer. Nu, Jan A, så börjar jag tro att vi kanske är hemsökta av våran urna:
 
Detta var kommentaren jag fick av en Margareta Staf, då jag hade ute frågan om vad denna sak egentligen sak användas till: Nej, det där är en begravningsurna för aska. Kanske indisk, hinduisk.
 
Det råkar inte finnas någon människa därute som är intresserad att ta över denna urna, någon, hallå??? Eller finns det ingen som törs. Nä, jag förstår, har ni läst min blogg så vet ni också alla saker vi drabbats av, man kan verkligen fundera om det ska vara på det här sättet. Det är nästan så jag skulle kunna sätta en slant på, om jag åker och köper ett pussel med 100 bitar så kommer den sista biten, antingen att saknas eller så passar den absolut inte. Tar jag sedan hammaren för att slå in biten på plats så träffar jag väl av tummen (skrev hon med ett snett leende).
 
Nä, det behöver inte vara så allvarligt, Brälla och Jitte trodde att det rör som en spindelled och har nu Stilservice, en sådan liggandes hemma så kan jag stå kvar på anmälningslistan till Kubbe. Annars blir det till att hoppa, även denna tävling, vi får se vad det lider.
 
Så, det var lite om gårdagskvällen det. Idag blir det den sedvanliga promenaden sen får vi se vad vädret har att bjuda på. Är det kallt, grått och intetsägandes så får jag valla dammsugaren, annars kommer jag nog att sitta ute en stund. Ni får ha en bra tisdag!
 
Maria Lundmark Hällsten