Det är inte bara det elektriska…

Nu är det inte bara elektriska saker som går sönder hemma hos oss. Näjdå näjdå…

Vi var ut på Teg och gjorde en liten shoppingrunda på Stilservice, ni vet, vi är ju som i behov av lite småsaker till Camaron.

Nå, jag står där ute och tuggar på ett tuggummi och vad tror ni då går sönder? Jo, en fjärdedel av min kindtand…tack för det televerket, det blir säkert billigt och bra att laga den.

Här kan man snacka om tänder, gjorda av den finaste marsipan, eller hur?

Etiketter: , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2010-06-20 13:29)
    Du, jag är ganska sugen på att testa…men tänk om det är som Theresé skrev, att man måste sälja den vidare? Eller så smyger jag ut i skymningen och gräver ner den på någons lott, härute, så får vi se om det gröna svartnar 🙂

  2. Helena Nilsson Springare

    Hmm.. ser när jag läser igenom din blogg att du är inne i ett taskigt-karma-stim… Och vet du: Att när du kommit igenom det så brukar det hända massa BRA och trevliga saker 🙂 För att kompensera allt elände som varit!

    ”plötsligt händer det” Såå.. köp en lott då och då 😉

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-06-24 23:41)
    Ja, varför inte, en lott med en större vinst på vore inte så tokigt, då hade man kanske råd att köpa sig en ny symaskin…eller nåt annat som går på ström som vi blivit av med. Nä, jag tror som du säger, det vänder till slut och gör det inte det så finns inte så mycket att göra åt den saken heller, förutom att skratta åt eländet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten