Flaskvärmare

 

Jag bar upp två klädkartonger från källaren, en är Niccos och den andra tillhör Theresé. Det är kläder dom haft då dom var små. Där fanns allt från riktigt retro, typ sånt som till och med jag hade haft, och sedan 70-tals kläder och dom av nyare variant.
 
Men det absolut äldsta klädesplagget i dom lådorna var från 1958, året då Åke kom till världen. Tröjan är så stel och hårdvirkad så Theresé tyckte att det påminde om en sån flaskvärmare och jag tror nog att hon fick medhåll av allihop.
Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. Nina

    Och inte bara en gång läste jag det, jag läste hela texten och tyckte det ”lät” lite konstigt. Först när jag såg bilden hajade jag til och fattade att nåt va fel….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>