Psykotiska symptom

 

Dom sa på nyheterna för en stund sedan att kvinnor som inte äter fisk, riskerar att få psykotiska symptom, hm…då ligger man risigt till då. Eller så fick man något att skylla på då allt känns att gå åt skogen och man flippar ut, hehehe.
 
Nu är ju Camaron klar för besiktning, men det var väl ingen som trodde att det skulle finnas någon ledig tid för det då, eller hur? Jag loggade in nu på morgonen, 6.45 och voila, det fanns en tid klockan 7. Men den var ju bara att fetglömma, hur skulle jag ha hunnit dit, lite chans, då man inte ens står i startgroparna. Men jag ger inte upp, jag får väl logga in flera gånger under dagen och det första jag gör på morgonen imorgon, är att slå på datorn och kolla tider, innan jag ens druckit kaffet, så det så.
 
Klockan nio har jag, däremot en tid hos tandläkaren, undrar just om det finns någon härute som hat lust att byta sin besiktnings tid mot ett besök hos tandläkaren? Nån, hallå…nähä, kunde just gissa att intresset för det skulle vara ganska så svalt. Jag får nog så lov att gå till tandläkaren, vare sig jag har lust eller inte, dessutom beställde jag tiden själv så då har jag ingen att skylla på heller.
 
Nu är jag i alla fall anmäld och betald, klar för Fällfors till helgen, hade varit kul att få provköra lite före men går det inte så går det inte. Det värsta är väl att då blir det till att försöka få tag i nån lämplig tid i Lycksele, Arvidsjaur eller Norsjö, för annars är vi utan bil däruppe i stugan. Det blir som lite jobbigt att köra bussen varje gång man ska in till Malå för att handla och göra såna saker. Nå, det löser sig säkert, sa han som…gjorde något i slasken.
 
Nu ids jag inte skriva mer, jag ska kolla tider, igen. Kan ju vara någon snäll typ som avbokat sin plats, bara därför att. Ni får ha en bra dag!
Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten