Röstfiske

Haha, nu är det min tur att fiska röster, jag fick just veta att en av våra katter, Enya, blivit utsedd till en av tolv kandidater på Hemmets Journals kattsajt, att vinna månadens bild. Så om ni vill vara bussiga och hjälpa oss att vinna lite kattmat så går ni in på denna länk: www.kattsajten.se/Manadens-bild/ och lägger er röst på katt nummer 1, Enya. Ni har också chansen att då vinna lotter.

Tackar på förhand för ert stöd :-)

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

 1. Sören Gun-Britt

  Bra. Vi såg ett repotage från bilträff i Rättvik var Ni där. Mejla gärna mig så vi vet Eran mail.
  Mvh
  Söre Gun-Britt

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Sören Gun-Britt (2010-09-15 19:33)
  Aha, ni såg på ”biltokig” i kanal 1? Nä, vi hade ju tänkt oss till Rättvik, eller rättare sagt Orsa för att köra ett race med Camaron, men som tur var struntade vi i det. Tydligen så hade dessutom just den dagen då jag hade fått tävla, regnat bort. ps. nu har jag mailat, förhoppningsvis till er mailadress :-) ds.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>